VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

Prikaz vseh 8 rezultatov

Sort by
Compare

HDS 400 CF – Monos Atos M4S - Napredno Olje za Obdelavo Kovin

(0 Reviews)
Odkrijte HDS 400 CF – Monos Atos M4S, visoko zmogljivo olje za obdelavo kovin, ki zagotavlja izjemno zaščito in minimalno obrabo orodja pri obdelavi visokolegiranih jekel in drugih težkih materialov. S svojo napredno formulacijo brez klora in z dodatki za ekstremni pritisk, HDS 400 CF omogoča dolgotrajno zaščito in optimalne rezultate obdelave.
Compare

Schneidol VEG – Monos Atos N2B: Ekološko Rezilno Olje

(0 Reviews)
Odkrijte moč Schneidol VEG – Monos Atos N2B, ekološkega rezilnega olja, ki združuje visoko zmogljivost, koži prijazno formulacijo in okoljsko odgovornost za optimalne rezultate obdelave.
Compare

Special Schneidöl S 91 – Jokisch Monos Atos N3S - Specialno Rezilno Olje

(0 Reviews)
Odkrijte edinstveno moč Special Schneidöl S 91 – Jokisch Monos Atos N3S za vaše obdelovalne procese: napredna formula za najzahtevnejša dela, ki zagotavlja minimalno obrabo orodja in maksimalno kakovost obdelave, ob tem pa ostaja nežna do vaše kože.
Compare

Special Schneidol S 94 – Jokisch Monos Atos M4B - Napredno Rezilno Olje

(0 Reviews)
Z Special Schneidol S 94 – Jokisch Monos Atos M4B, dosegite vrhunsko natančnost in učinkovitost pri najtežjih odrezovalnih delih, z minimalno obrabo orodja in izjemno kakovostjo obdelave.
Compare

HDS 500 CF – Monos Atos M5S - Napredno Olje za Obdelavo Kovin

(0 Reviews)
HDS 500 CF – Monos Atos M5S: Vaš zanesljiv partner za obdelavo visokolegiranih jekel, zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo orodja in vrhunsko kakovost obdelave brez kompromisov.
Compare

Monos Atos A2G - Supra NEOC 1311 - Univerzalno Rezilno in Vlečno Olje

(0 Reviews)
Izkoristite prednosti Monos Atos A2G - Supra NEOC 1311 za svoje obdelovalne procese: izjemna natančnost, minimalna obraba orodja, in optimalna kakovost obdelave z minimalnim naporom in odpadom.
Compare

Monos Atos A2S – Alu N - Univerzalna Tekočina za Obdelavo NE-Kovin

(0 Reviews)
Doživite novo dimenzijo v obdelavi NE-kovin z Alu-N – Monos Atos A2S, tekočino, ki zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo orodja, natančnost in čistost brez kompromisov.
Compare

HFF 22 CF – Stanzöl – Ziehöl MONOS ATOS U3P - Olje za stiskanje in vlečenje kovin

(0 Reviews)
Jokisch HFF 22 CF - MONOS ATOS U3P - Visoko zmogljivo olje za stiskanje in fine rezbe, posebej optimizirano za najzahtevnejše obdelovalne operacije na nerjavnem in visokolegiranem jeklu, zagotavlja dolgo življenjsko dobo orodja.
Back to Top
Product has been added to your cart