VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

Prikazovanje 1–12 od 19 rezultatov

Sort by
Compare

Jokisch heavy duty cutting oil UV 80

(0 Reviews)
Visokozmogljivo rezalno olje, brez vsebnosti mineralnih olj UV 80
Compare

Jokisch S91 sprej za obdelavo kovin - MONOS ATOS N3S

12,00  DDV vključen v ceno.
(0 Reviews)
Jokisch specialno rezilno olje S 91 - MONOS ATOS N3S v spreju je razvito posebej za najtežja odrezovalna dela na visokolegiranih jeklih...
12,00  DDV vključen v ceno.
Compare

HDS 400 CF – Monos Atos M4S - Napredno Olje za Obdelavo Kovin

(0 Reviews)
Odkrijte HDS 400 CF – Monos Atos M4S, visoko zmogljivo olje za obdelavo kovin, ki zagotavlja izjemno zaščito in minimalno obrabo orodja pri obdelavi visokolegiranih jekel in drugih težkih materialov. S svojo napredno formulacijo brez klora in z dodatki za ekstremni pritisk, HDS 400 CF omogoča dolgotrajno zaščito in optimalne rezultate obdelave.
Compare

Schneidol VEG – Monos Atos N2B: Ekološko Rezilno Olje

(0 Reviews)
Odkrijte moč Schneidol VEG – Monos Atos N2B, ekološkega rezilnega olja, ki združuje visoko zmogljivost, koži prijazno formulacijo in okoljsko odgovornost za optimalne rezultate obdelave.
Compare

Special Schneidöl S 91 – Jokisch Monos Atos N3S - Specialno Rezilno Olje

(0 Reviews)
Odkrijte edinstveno moč Special Schneidöl S 91 – Jokisch Monos Atos N3S za vaše obdelovalne procese: napredna formula za najzahtevnejša dela, ki zagotavlja minimalno obrabo orodja in maksimalno kakovost obdelave, ob tem pa ostaja nežna do vaše kože.
Compare

Special Schneidol S 94 – Jokisch Monos Atos M4B - Napredno Rezilno Olje

(0 Reviews)
Z Special Schneidol S 94 – Jokisch Monos Atos M4B, dosegite vrhunsko natančnost in učinkovitost pri najtežjih odrezovalnih delih, z minimalno obrabo orodja in izjemno kakovostjo obdelave.
Compare

HDS 500 CF – Monos Atos M5S - Napredno Olje za Obdelavo Kovin

(0 Reviews)
HDS 500 CF – Monos Atos M5S: Vaš zanesljiv partner za obdelavo visokolegiranih jekel, zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo orodja in vrhunsko kakovost obdelave brez kompromisov.
Compare

HDS 400 - Visokokakovostno Olje za Najtežja Odrezovalna Dela

(0 Reviews)
Odkrijte zmogljivost Jokisch HDS 400 za vaše najzahtevnejše odrezovalne procese: minimalna obraba orodja, dolga življenjska doba in visokokakovostni rezultati obdelave, brez kompromisov.
Back to Top
Product has been added to your cart