VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Special Schneidöl S 91 – Jokisch Monos Atos N3S – Specialno Rezilno Olje

Odkrijte edinstveno moč Special Schneidöl S 91 – Jokisch Monos Atos N3S za vaše obdelovalne procese: napredna formula za najzahtevnejša dela, ki zagotavlja minimalno obrabo orodja in maksimalno kakovost obdelave, ob tem pa ostaja nežna do vaše kože.

Compare

Special Schneidol S 91 – Jokisch Monos Atos N3S predstavlja izjemno rešitev v svetu rezilnih olj, zasnovano za najzahtevnejše obdelovalne procese, še posebej na visokolegiranih jeklih. Ta edinstvena formula, ki temelji na naravnih surovinah brez mineralnega olja in klora, je obogatena z baznimi estri/maščobami in visokotlačnimi aditivi (Extreme Pressure Additive), kar zagotavlja minimalno obrabo orodja in preprečuje nabiranje kovinskih ostružkov na rezilih. S tem dosežemo dolgo življenjsko dobo orodja in optimalno kvaliteto obdelanega materiala.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Napredna Formula: Bazni estri/maščobe in EP-dodatki zagotavljajo visoko učinkovitost pri najtežjih odrezovalnih delih.

Koži Prijazno: Izdelek je zaradi svoje naravne sestave izjemno koži prijazen, kar omogoča varno in udobno uporabo.

Brez Klora in Mineralnega Olja: Okolju prijazen pristop z uporabo naravnih surovin, ki ne škodujejo uporabniku ali okolju.

Širok Spekter Uporabe: Izjemno primerno za obdelavo visokolegiranih in nerjavečih jekel, krom-nikljevih jekel, titana in mangan-ogljikovih jekel.

Minimalna Obraba Orodja: Formula omogoča gospodarno obrabo orodja in dolgo življenjsko dobo, kar zmanjšuje stroške in povečuje produktivnost.

Področje Uporabe:

Idealno za najtežja odrezovalna dela, vključno z vrtanjem, rezanjem navojev, strganjem, vlečenjem utorov, grezenjem, struženjem in rezkanjem. Special Schneidol S 91 je zaradi svoje specialne sestave primerno tudi kot olje za minimalno količinsko mazanje, kar nudi dodatno fleksibilnost pri uporabi.

Uporaba:

Primerno za ročno obdelavo s pomočjo pršilnikov ali kapalnikov ter kot obtočno olje v avtomatiziranih sistemih, kar uporabnikom zagotavlja večjo vsestranskost pri obdelavi različnih materialov.

TEHNIČNA IZKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart