VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

SKS – Migma Evio KSR – Napreden Koncentrat za Brušenje

Odkrijte učinkovitost SKS – Migma Evio KSR, koncentrata za brušenje, ki združuje napredne mazalne lastnosti in okolju prijazno formulacijo za optimalne rezultate brušenja brez kompromisov na varnosti ali kakovosti.

Compare

SKS – Migma Evio KSR predstavlja vrhunsko hladilno-mazalno sredstvo brez mineralnega olja, razvito za brušenje trših materialov, kot so jeklo ali siva litina. Ta sintetični koncentrat je formuliran brez uporabe sekundarnih aminov, klora, nitrita, borove kisline in formaldehida, kar zagotavlja varno in okolju prijazno uporabo. Ko se meša z vodo, SKS – Migma Evio KSR tvori stabilno, prozorno emulzijo, ki zagotavlja optimalne mazalne in hladilne lastnosti za učinkovito brušenje.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Ekološka Formulacija: Sredstvo je brez škodljivih sestavin, kar zagotavlja varnost za uporabnika in minimalni vpliv na okolje.

Odlična Kožna Skladnost: Formulirano za dolgotrajno uporabo z dobrimi lastnostmi, ki so prijazne do kože.

Stabilna Emulzija: Tvori bistro emulzijo tudi v trdi vodi, z minimalnim penjenjem, kar omogoča čisto in učinkovito brušenje.

Dolga Življenjska Doba: Izbrana kombinacija aditivov zagotavlja dolgotrajnost emulzije, zmanjšuje potrebo po pogostih zamenjavah.

Brez Vonja: Tudi pri dolgotrajni uporabi ostane brez neprijetnega vonja, kar izboljša delovno okolje.

Uporaba:

SKS – Migma Evio KSR je idealen za brušenje jekla ali trdih kovin in sive litine, pri čemer koncentracija uporabe znaša 3 do 4% za brušenje jekla in 4 do 5% za sivo litino. Primeren je za uporabo v različnih industrijskih aplikacijah, kjer so zahtevane visoke mazalne in hladilne lastnosti.

TEHNIČNA IZKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart