VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

Prikazovanje 1–12 od 27 rezultatov

Sort by
Compare

Monos Atos U3G - HFF 18 CF - Napredno Olje za Globoko Vlečenje in Natančno Prebijanje / Štancanje

(0 Reviews)
Odkrijte Monos Atos U3G - HFF 18 CF, inovativno industrijsko olje, zasnovano brez klora za natančno globoko vlečenje in prebijanje / štancanje . Njegova formula z visokotlačnimi dodatki omogoča obdelavo nerjavečega in visokolegiranega jekla z minimalno obrabo orodja. Ta visokokakovostno olje zagotavlja izjemno malo megle, kar prispeva k čistejšemu delovnemu okolju in izboljšuje delovne pogoje. Idealno za industrijske uporabnike, ki iščejo učinkovito in okolju prijazno rešitev za zahtevne obdelovalne procese.
Compare

Visoko Kvalitetno Olje za Žaganje CF - Napredno Hladilno Mazalno Sredstvo

(0 Reviews)
Odkrijte Visoko kvalitetno olje za žaganje CF, napredno hladilno mazalno sredstvo, ki se meša z vodo, zagotavlja izjemno mazalno učinkovitost, podaljšuje življenjsko dobo orodja in nudi vrhunsko zaščito proti mikrobnemu pojavu ter koroziji, idealno za zahtevne žagalne operacije.
Compare

HDS 400 CF – Monos Atos M4S - Napredno Olje za Obdelavo Kovin

(0 Reviews)
Odkrijte HDS 400 CF – Monos Atos M4S, visoko zmogljivo olje za obdelavo kovin, ki zagotavlja izjemno zaščito in minimalno obrabo orodja pri obdelavi visokolegiranih jekel in drugih težkih materialov. S svojo napredno formulacijo brez klora in z dodatki za ekstremni pritisk, HDS 400 CF omogoča dolgotrajno zaščito in optimalne rezultate obdelave.
Compare

Korrosionsschutzöl DW Plus - Napredno Antikorozijsko Olje za Zaščito Kovin

(0 Reviews)
Odkrijte Korrosionsschutzöl DW Plus, antikorozijsko olje, ki nudi napredno zaščito za kovinske površine med skladiščenjem, z izjemno sposobnostjo izpodrivanja vode in zaščito pred prstnimi odtisi, idealno za zagotavljanje dolgotrajne zaščite v različnih skladiščnih okoljih.
Compare

Koncentrat W2 OP – Migma Tano DSR - Delno Sintetično Hladilno Mazalno Sredstvo

(0 Reviews)
Odkrijte Koncentrat W2 OP – Migma Tano DSR, delno sintetično hladilno mazalno sredstvo, ki zagotavlja minimalno penjenje, visoko korozijsko zaščito in odpornost proti mikroorganizmom za učinkovito in dolgotrajno obdelavo litega železa, jekla in drugih materialov, brez kompromisov na varnost ali okolje.
Compare

Kompakt YV - Napredno Delno Sintetično Hladilno Mazalno Sredstvo

(0 Reviews)
Odkrijte Kompakt YV, delno sintetično hladilno mazalno sredstvo, ki zagotavlja izjemno stabilnost v trdi vodi, visoko korozijsko zaščito in minimalno penjenje za učinkovito in dolgotrajno obdelavo različnih materialov, brez kompromisov na varnost ali okolje.
Compare

W1 OP CBA - NOVO - Delno Sintetično Hladilno Mazalno Sredstvo

(0 Reviews)
Raziskujte W1OP CBA NOVO, delno sintetično hladilno mazalno sredstvo, ki zagotavlja izjemno korozijsko zaščito in minimalno penjenje za učinkovito in dolgotrajno obdelavo različnih kovin, idealno za nizko trdoto vode in visokotlačne aplikacije, ob tem pa ohranja delovno okolje čisto in varno.
Compare

W2 OP CBA - NOVO - Napredno Hladilno Mazalno Sredstvo

(0 Reviews)
Odkrijte W2OP CBA - NOVO, revolucionarno hladilno mazalno sredstvo, ki prinaša visoko stabilnost, odlično korozijsko zaščito in je koži prijazno, z minimalnim penjenjem za optimalno obdelavo različnih kovin in materialov v vseh pogojih trdote vode.
Compare

Kompakt Y 500 – MIGMA TANO KGG MK - Visokoučinkovito Hladilno Mazalno Sredstvo

(0 Reviews)
Raziskujte zmogljivosti Kompakt Y 500 – MIGMA TANO KGG MK, hladilnega mazalnega sredstva, ki združuje dolgotrajno stabilnost, izjemno korozijsko zaščito in koži prijazno formulacijo za učinkovito in varno obdelavo širokega spektra materialov, zagotavljajoč optimalno delovno učinkovitost.
Compare

SKS – Migma Evio KSR - Napreden Koncentrat za Brušenje

(0 Reviews)
Odkrijte učinkovitost SKS – Migma Evio KSR, koncentrata za brušenje, ki združuje napredne mazalne lastnosti in okolju prijazno formulacijo za optimalne rezultate brušenja brez kompromisov na varnosti ali kakovosti.
Compare

Schneidol VEG – Monos Atos N2B: Ekološko Rezilno Olje

(0 Reviews)
Odkrijte moč Schneidol VEG – Monos Atos N2B, ekološkega rezilnega olja, ki združuje visoko zmogljivost, koži prijazno formulacijo in okoljsko odgovornost za optimalne rezultate obdelave.
Compare

Special Schneidöl S 91 – Jokisch Monos Atos N3S - Specialno Rezilno Olje

(0 Reviews)
Odkrijte edinstveno moč Special Schneidöl S 91 – Jokisch Monos Atos N3S za vaše obdelovalne procese: napredna formula za najzahtevnejša dela, ki zagotavlja minimalno obrabo orodja in maksimalno kakovost obdelave, ob tem pa ostaja nežna do vaše kože.
Back to Top
Product has been added to your cart