VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

W2 OP CBA – NOVO – Napredno Hladilno Mazalno Sredstvo

Odkrijte W2OP CBA – NOVO, revolucionarno hladilno mazalno sredstvo, ki prinaša visoko stabilnost, odlično korozijsko zaščito in je koži prijazno, z minimalnim penjenjem za optimalno obdelavo različnih kovin in materialov v vseh pogojih trdote vode.

Compare

W2 OP CBA – NOVO

je inovativno hladilno mazalno sredstvo, ki združuje visoko stabilnost z izjemnim izpiralnim učinkom in minimalnim penjenjem. To delno sintetično sredstvo, brez formaldehida, borove kisline, aminov, klora in sekundarnih aminov, je idealno za širok spekter obdelovalnih operacij, vključno z brušenjem in univerzalnimi obdelavami jekla, nekovin, gusa in obarvanih litin. Posebej je primerno za uporabo v sistemih z notranjim hlajenjem in visokim tlakom črpalk, ne glede na trdoto vode.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Visoka Stabilnost: Zagotavlja dolgoročno stabilnost in zmanjšuje potrebo po vzdrževanju.

Izvrsten Izpiralni Učinek: Odstranjuje ostanke obdelave, hkrati pa ohranja čistost strojev in zaščitnih stekel.

Minimalno Penjenje: Primerno za uporabo pri vseh trdotah vode, od zelo mehke do zelo trde.

Široka Uporabnost: Učinkovito pri brušenju in univerzalnih obdelavah različnih materialov.

Odpornost proti Mikroorganizmom: Posebna formulacija je odporna proti mikroorganizmom, kar podaljšuje življenjsko dobo emulzije.

Uporaba:

W2 OP CBA – NOVO je univerzalno uporabno hladilno mazivo, ki se enostavno meša z vodo in je primerno za obdelavo širokega spektra materialov. Koncentracija za uporabo se giblje od 4 do 6% za brušenje jekla in nekovin ter od 4 do 7% za odrezovanje jekla in nekovin. Emulzijo pripravite tako, da najprej natočite čisto vodo (kvaliteta pitne vode), nato pa dodate koncentrat po navedenem pravilu mešanja.

TEHNIČNA IZKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart