VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

Prikaz vseh 4 rezultatov

Sort by
Compare

FOSIA CLEAN EASY - Easy Clean - Univerzalno čistilno sredstvo

6,99  DDV vključen v ceno.
(0 Reviews)
FOSIA CLEAN EASY je močno in učinkovito čistilo, ki se spopada z najtrdovratnejšo umazanijo in maščobo, idealno za vse vrste delovnic in industrijskih okolij, ne pušča sledi in zagotavlja čisto površino.
6,99  DDV vključen v ceno.
Compare

LB100 Tekoče Sprej - Revolucionarno Ločilno Sredstvo za Varjenje

13,30  DDV vključen v ceno.
(0 Reviews)
Odkrijte LB100 Tekoče Sprej, vodilno ločilno sredstvo za varjenje, ki združuje okoljsko odgovornost in inovativno 2-komorno tehnologijo za maksimalno učinkovitost in varnost. Njegova edinstvena formula zagotavlja visoko odpornost, dolgo življenjsko dobo in varčno porabo, kar ga naredi idealnega za vse, ki iščejo zanesljivo zaščito pred varilnimi obrizgi.
13,30  DDV vključen v ceno.
Compare

W2 OP CBA - NOVO - Napredno Hladilno Mazalno Sredstvo

(0 Reviews)
Odkrijte W2OP CBA - NOVO, revolucionarno hladilno mazalno sredstvo, ki prinaša visoko stabilnost, odlično korozijsko zaščito in je koži prijazno, z minimalnim penjenjem za optimalno obdelavo različnih kovin in materialov v vseh pogojih trdote vode.
Compare

Kompakt W5 EP – Migma Tano KPR - Visokotlačno Hladilno Mazalno Sredstvo

(0 Reviews)
Odkrijte Kompakt W5 EP – Migma Tano KPR, visokotlačno hladilno mazalno sredstvo, ki prinaša izboljšane lastnosti za zahtevne obdelovalne procese, s prilagodljivostjo za delovanje v vseh pogojih vodne trdote in posebno formulo za visok pritisk.
Back to Top
Product has been added to your cart