VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

Prikaz vseh 12 rezultatov

Sort by
Compare

RP gel - PELOX RP

(0 Reviews)
Vodilo za oblikovanje homogenega in gostega pasivizacijskega sloja, je čista kovinska sijoča površina, ki se proizvede z luženjem. Uporaba Pelox raztopine stopnjuje pasiviranje plasti v najkrajšem času.      
Compare

Pelox OS 540 sprej - Dolgotrajna zaščita za nerjaveče jeklo

12,95  DDV vključen v ceno.
(0 Reviews)
Pelox OS 540 sprej ponuja revolucionarno zaščito za nerjaveče jeklene površine. Z robustno formulo, ki ščiti pred korozijo in oksidacijo, je idealen za zahtevna okolja in zagotavlja dolgotrajno zaščito.
12,95  DDV vključen v ceno.
Compare

PELOX TS-K 2000 / TS-K green – Čistilna moč brez kompromisov

(0 Reviews)
PELOX TS-K 2000 / TS-K green: Vrhunska čistilna pasta za odstranjevanje mavričnih barv in ogljika po varjenju, brez solne kisline in z nizkimi vsebnostmi kloridov. Idealna za nerjaveča jekla, z enostavnim izpiranjem.
Compare

Pelox Plus 1000 – Univerzalno čistilo za vaše najdragocenejše površine

(0 Reviews)
Pelox Plus 1000: Vsestransko čistilo za čiščenje, vzdrževanje in zaščito različnih površin. Idealno za nerjaveče jeklo, aluminij, bakrove zlitine in še več, brez tveganja za vodne reakcije.
Compare

Pelox Plus 3000 – Čistilo, ki prenavlja in ščiti

(0 Reviews)
Pelox Plus 3000: Vaša vsestranska rešitev za čiščenje, vzdrževanje in zaščito različnih površin. Idealno za težje umazanije in izpostavljene površine, od nerjavečega jekla do plastike.
Compare

Pelox FR-D50 – Vrnite sijaj vašim nerjavečim jeklenim površinam

(0 Reviews)
Pelox FR-D50: Močno jedko čistilo, ki preoblikuje nerjaveče jeklene površine, odstranjuje nečistoče in korozijo ter jih osvetli za dolgotrajno zaščito in sijaj.
Compare

Pelox TS-VK – Čistilna pasta za vaše najbolj občutljive površine

(0 Reviews)
Pelox TS-VK: Inovativna čistilna pasta, zasnovana za učinkovito odstranjevanje kalilnih barv in korozije na nerjavečem jeklu in drugih površinah, ne da bi pri tem tvegali zdravje.    
Back to Top
Product has been added to your cart