VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Pelox FR-D50 – Vrnite sijaj vašim nerjavečim jeklenim površinam

Pelox FR-D50: Močno jedko čistilo, ki preoblikuje nerjaveče jeklene površine, odstranjuje nečistoče in korozijo ter jih osvetli za dolgotrajno zaščito in sijaj.

Compare

Pelox FR-D50

Močno jedko čistilo, ki preoblikuje nerjaveče jeklene površine, odstranjuje nečistoče in korozijo ter jih osvetli za dolgotrajno zaščito in sijaj.

Vrnite sijaj vašim nerjavečim jeklenim površinam

Močno jedko čiščenje: Na osnovi kisline, Pelox FR-D50 učinkovito odstranjuje nečistoče in korozijo, obnavljajoč naravni sijaj nerjavečega jekla.

Osvetlitev površin: Posebej zasnovano za osvetlitev nerjavečih jeklenih površin, zagotavlja obnovljeno in sijočo površino po uporabi.

Vsestranska uporaba: Idealno za različne vrste nerjavečega jekla, vključno s hladno obdelanimi tipi, kot je 1.4301 (304).

Prilagodljiv način uporabe: Lahko se nanaša s špricanjem, potapljanjem ali čopičem, odvisno od vaših potreb in vrste obdelave.

Varnostna navodila: Vsebuje kisline, ki lahko povzročijo hude opekline kože in poškodbe oči. Uporabljajte ustrezno zaščito in sledite varnostnim navodilom.

Pelox FR-D50 predstavlja učinkovito rešitev za obnovitev in zaščito vaših nerjavečih jeklenih površin, zagotavljajoč dolgotrajni sijaj in čistočo.

TEHNIČNA ISKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart