VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Pelox Plus 1000 – Univerzalno čistilo za vaše najdragocenejše površine

Pelox Plus 1000: Vsestransko čistilo za čiščenje, vzdrževanje in zaščito različnih površin. Idealno za nerjaveče jeklo, aluminij, bakrove zlitine in še več, brez tveganja za vodne reakcije.

Compare

Pelox Plus 1000:

Vsestransko čistilo za čiščenje, vzdrževanje in zaščito različnih površin. Idealno za nerjaveče jeklo, aluminij, bakrove zlitine in še več, brez tveganja za vodne reakcije.

Pelox Plus 3000 je visoko učinkovito čistilo, namenjeno ne le za globinsko čiščenje, ampak tudi za vzdrževanje in zaščito široke palete površin. Ta izdelek se izkaže pri odstranjevanju težkih umazanij in korozije, ki jih najdemo na industrijskih napravah, vključno s pivovarniško opremo, kot tudi na vsakdanjih predmetih, kot so stopnice, ograje in bazeni.

Njegova formula je posebej prilagojena za delovanje na različnih materialih, od nerjavečega jekla do aluminija, bakra, žlahtnih kovin, emajla in plastike, zagotavljajoč ne le čiščenje, ampak tudi dolgotrajno zaščito pred nadaljnjo korozijo in umazanijo.

Čisti, vzdržuje, ščiti: Pelox Plus 1000 združuje tri ključne funkcije v enem koraku, idealno za široko paleto materialov.

Široka uporabnost: Uporabite na nerjavečem jeklu, aluminiju, bakru, plemenitih kovinah in umetnih masah za celovito nego.

Nežen, a učinkovit: Odstranjuje umazanijo, medtem ko ščiti površine, ki ne reagirajo z vodo, pred korozijo in bledenjem.

Enostavna uporaba: Pelox Plus 1000 je preprost za uporabo in zagotavlja dolgotrajno zaščito in sijaj vaših površin.

Lastnosti: Nova serija izdelkov vključuje zelo aktivna čistila z dodatki za temeljito čiščenje zelo onesnaženih, poškodovanih in razjedenih površin nerjavečega jekla, obnovi se čist in sijoč videz kot pri briljantno polirani površini.

Uporaba: Uporablja se za notranje in zunanje površine iz nerjavnega jekla ter premaze (kovinske, organske ali anorganske) v industriji, obrti, proizvodnji in pripravi hrane, v javnem in zasebnem sektorju (npr. kopališča, bolnišnice) in domačem gospodinjstvu.

Univerzalno čistilo Plus 1000: Čisti, vzdržuje in ščiti v enem koraku. Primerno ne samo za nerjaveče jeklo, temveč tudi za aluminij in njihove zlitine, baker, plemenite kovine, umetne mase itd. Primerno za večino površin, ki ne reagirajo z vodo.

Rokovanje: Izdelek se nanaša s posebno gobo in vtre v površino. Čas nanašanja je odvisen od stopnje onesnaženosti in stanja površine. Za trdovratne madeže uporabite posebno polirno blazinico ali gobo, kar ne bo vplivalo na strukturo površine. Po uporabi izdelek sperite z vodo in površino obrišite do suhega.

Pelox Plus 1000 je vaša idealna izbira za ohranjanje čistoče in sijaja na širokem naboru površin, brez dodatnega napora.

TEHNIČNA ISKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart