VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Kompakt YV – Napredno Delno Sintetično Hladilno Mazalno Sredstvo

Odkrijte Kompakt YV, delno sintetično hladilno mazalno sredstvo, ki zagotavlja izjemno stabilnost v trdi vodi, visoko korozijsko zaščito in minimalno penjenje za učinkovito in dolgotrajno obdelavo različnih materialov, brez kompromisov na varnost ali okolje.

Compare

Kompakt YV od Jokisch je vrhunsko delno sintetično hladilno mazalno sredstvo, ki se meša z vodo, brez klora, sekundarnih aminov, in formaldehida, in je zasnovano za minimalno penjenje. Zahvaljujoč inovativnemu emulgatorju in skrbno usklajenim aditivom, Kompakt YV ponuja širok spekter delovanja, ki je izjemno učinkovit tudi v trdi ali zelo trdi vodi, kjer običajna mazalna sredstva pogosto ne uspejo ohraniti stabilnosti emulzije.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Izjemna Stabilnost v Trdi Vodi: Omogoča dolgoročno stabilnost emulzije, ne glede na kakovost vode.

Visoka Korozijska Zaščita: Zagotavlja odlično zaščito pred korozijo že pri nizkih koncentracijah, kar je idealno za zaščito obdelovancev.

Posebej Izbrani AW-Aditivi: Omogočajo obdelavo z visoko rezilno hitrostjo, kar povečuje učinkovitost procesov.

Univerzalna Uporabnost: Primerno za vse vrste obdelovalnih procesov, od lažjih do zelo težkih odrezovalnih postopkov.

Minimalno Penjenje: Zmanjšuje potrebo po dodatnem vzdrževanju in čiščenju, zaradi česar je idealno za različne kakovosti vode.

Uporaba:

Kompakt YV je univerzalno uporabno hladilno mazivo, ki se enostavno meša z vodo in je primerno za širok spekter obdelovalnih procesov. Koncentracije za uporabo so prilagodljive glede na zahtevnost procesa:

  • Lažji odrezovalni procesi: razmerje 1:20
  • Težji odrezovalni procesi: razmerje 1:15
  • Zelo težki odrezovalni procesi: razmerje 1:10

Priprava Emulzije:

Kompakt YV se vmeša v čisto vodo (kvaliteta pitne vode) za tvorbo čiste disperzne emulzije. Pravilo mešanja je najprej voda, nato koncentrat, kar zagotavlja optimalno delovanje in stabilnost.

TEHNIČNA IZKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart