VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Monos Atos U3G – HFF 18 CF – Napredno Olje za Globoko Vlečenje in Natančno Prebijanje / Štancanje

Odkrijte Monos Atos U3G – HFF 18 CF, inovativno industrijsko olje, zasnovano brez klora za natančno globoko vlečenje in prebijanje / štancanje . Njegova formula z visokotlačnimi dodatki omogoča obdelavo nerjavečega in visokolegiranega jekla z minimalno obrabo orodja. Ta visokokakovostno olje zagotavlja izjemno malo megle, kar prispeva k čistejšemu delovnemu okolju in izboljšuje delovne pogoje. Idealno za industrijske uporabnike, ki iščejo učinkovito in okolju prijazno rešitev za zahtevne obdelovalne procese.

Compare

Monos Atos U3G – HFF 18 CF je vrhunsko olje za globoko vlečenje in natančno prebijanje, zasnovano brez klora, z uporabo polarnih aktivnih sestavin in izrazitim korozijam zaščitnim učinkom. Njegova formula je obogatena z natančno določenimi visokotlačnimi dodatki, ki omogočajo vlečenje profilov, cevi in žic, predvsem iz nerjavečega in visokolegiranega jekla.

Značilnosti in Prednosti:

  • Minimalna Obraba Orodja: Zahvaljujoč visokokakovostnim, parafinskimi baznimi olji je to olje izjemno nebelilno in zagotavlja dolgo življenjsko dobo orodja.
  • Ekstremno Malo Megle: Nizka stopnja megle omogoča čistejše delovno okolje in zmanjšuje izpostavljenost delavcev.
  • Brez Klora: Formulacija brez klora zagotavlja, da je olje prijaznejše do okolja in delovnih pogojev.

Uporaba in Materiali:

Primerno za obdelavo materialov, kot so nerjaveče jeklo in visokolegirana jekla, Monos Atos U3G – HFF 18 CF pokriva širok spekter obdelovalnih procesov, vključno z globokim vlečenjem, natančnim prebijanjem ter vlečenjem profilov, cevi in žic. To olje predstavlja najnovejšo tehnologijo in je izdelano z upoštevanjem vseh varnostnih in okoljskih standardov.

Prilagodljivost:

Zaradi prilagojene viskoznosti lahko Monos Atos U3G – HFF 18 CF uporabimo za skoraj vse obdelovalne postopke. Možne so posebne nastavitve za specifične aplikacije, kar omogoča prilagodljivo uporabo v različnih industrijskih okoljih.

Varnost in Okolje:

Zavezanost k varstvu okolja in delovnih pogojev je očitna v izbiri baznih olj, aktivnih sestavin in dodatkov. Olje je klasificirano kot neškodljivo v skladu z Uredbo (ES) št. 1272/2008 [CLP], kar zagotavlja varno uporabo v industrijskih aplikacijah.

Materiali:

  • Nerjaveče jeklo (Nirosta) in visokolegirana jekla.

Vrste Obdelave:

  • Globoko vlečenje
  • Natančno prebijanje
  • Vlečenje profilov, cevi in žic

Varnostni list je na voljo na zahtevo, kar zagotavlja, da so vse potrebne informacije za varno uporabo tega izdelka lahko dostopne.

Za tehnično izkaznico nas kontaktirajte.

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart