VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Special Schneidol S 94 – Jokisch Monos Atos M4B – Napredno Rezilno Olje

Z Special Schneidol S 94 – Jokisch Monos Atos M4B, dosegite vrhunsko natančnost in učinkovitost pri najtežjih odrezovalnih delih, z minimalno obrabo orodja in izjemno kakovostjo obdelave.

Compare

Special Schneidol S 94 – Jokisch Monos Atos M4B je vrhunsko rezilno olje, razvito za izpolnjevanje zahtev najtežjih odrezovalnih del, vključno z obdelavo visokolegiranih jekel. Ta formula je obogatena z naravnimi olji in selektivnimi rafinati z nizko vsebnostjo aromatov, dopolnjena pa je s skrbno usklajenimi žveplenimi in fosfornimi spojinami kot visokotlačnimi dodatki (Extreme Pressure Additive) ter snovmi za zaščito pred obrabo (Anti Wear Additive). Rezultat je izjemna zmogljivost, ki omogoča minimalno obrabo orodja in preprečuje nabiranje kovinskih ostružkov na rezilih, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo orodja in optimalno kakovost obdelanega materiala.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Visoka Zmogljivost: Idealno za najtežja odrezovalna dela na visokolegiranih in nerjavečih jeklih, vključno s krom-nikljevimi jekli, titanom in mangan-ogljikovimi jekli.

Brez Klora in Koži Prijazno: Formulirano brez uporabe klora, kar zagotavlja varnost uporabnika in je prijazno do kože.

Gospodarna Uporaba: Zasnovano za varčno uporabo z visoko rezilno hitrostjo in minimalno obrabo orodja.

Preprečevanje Nabiranja Ostružkov: Maščobne snovi in EP-dodatki učinkovito preprečujejo nabiranje ostružkov, kar olajša obdelavo.

Primerno za Barvne Kovine: Učinkovito tudi pri obdelavi barvnih kovin, kar omogoča večjo vsestranskost uporabe.

Področje Uporabe:

Special Schneidol S 94 – Jokisch Monos Atos M4B je univerzalno rezilno olje, primerno za struženje, rezkanje, vrtanje, rezanje navojev, grezenje in vlečenje utorov. To olje je idealno za uporabo v različnih industrijskih aplikacijah, kjer so zahtevana visoka natančnost in čistost obdelave.

Uporaba:

Primerno za ročno obdelavo s pršilniki ali kapalniki ter kot obtočno olje v avtomatiziranih sistemih, kar zagotavlja fleksibilnost in učinkovitost v vsakem delovnem procesu.

TEHNIČNA IZKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart