VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Monos Atos A2G – Supra NEOC 1311 – Univerzalno Rezilno in Vlečno Olje

Izkoristite prednosti Monos Atos A2G – Supra NEOC 1311 za svoje obdelovalne procese: izjemna natančnost, minimalna obraba orodja, in optimalna kakovost obdelave z minimalnim naporom in odpadom.

Compare

Monos Atos A2G – Supra NEOC 1311: Univerzalno Rezilno in Vlečno Olje

Je vrhunsko univerzalno rezilno in vlečno olje, ki združuje inovativno kombinacijo visokotlačnih aditivov in osnovnega olja z nizko vsebnostjo aromatov. Posebej zasnovano za obdelavo NE-kovin, kot so aluminij, baker, cink in njihove zlitine, to olje zagotavlja vrhunske rezultate, brez klora in težkih kovin, idealno za obdelavo barvnih kovin.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Minimalna Obraba Orodja in Dolga Življenjska Doba: Njegova formula omogoča dolgotrajno delovanje orodij z minimalno obrabo, kar zagotavlja izredno dolgo življenjsko dobo in zmanjšuje stroške.

Natančno Prileganje in Minimalen Odpadek: Optimizira proces obdelave, kar rezultira v natančno prileganje obdelovancev in minimalno količino odpadnega materiala.

Preprečevanje Zlepljenja in Zasmoljenja: Izjemna kakovost olja zagotavlja, da med obdelavo ne prihaja do zlepljenja ali zasmoljenja, kar omogoča čiste in jasne rezultate.

Varčna Uporaba in Odlično Hlajenje: Redka tekoča konsistenca olja omogoča varčno delo in zelo dobro hlajenje, kar je ključnega pomena pri zahtevnih obdelovalnih procesih.

Vsestranska Uporaba: Primerno za širok spekter obdelav, vključno z rezanjem navojev, trebljenjem, centriranjem, povrtavanjem in struženjem.

Področje Uporabe:

Monos Atos A2G – Supra NEOC 1311 je idealno za uporabo v različnih obdelovalnih postopkih pri srednji hitrosti, vključno z vrtenjem, rezkanjem, zobniškimi operacijami, in je še posebej primerno za obdelavo brez vpenjanja. Njegova univerzalnost in kakovost omogočata uporabo v industriji obdelave NE-kovin, ponujajoč čisto in natančno delo brez kompromisov na kakovosti.

TEHNIČNA IZKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart