VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Foam Cut – Rezilno Olje v Peni – Monos Atos N4G Spray

Optimizirajte svoje obdelovalne procese z Foam Cut Monos Atos N4G Spray, rezilnim oljem v peni, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost, ekonomičnost in dolgotrajno zaščito orodja.

13,38  DDV vključen v ceno.

Compare

Foam Cut – Rezilno Olje v Peni – Monos Atos N4G Spray

Odkrijte revolucionarno rešitev v rezilnih oljih z Foam Cut – Monos Atos N4G Spray, inovativnim rezilnim oljem v peni, ki zagotavlja ekonomično obdelavo z minimalno obrabo orodja. Ta napredna formula omogoča podaljšano življenjsko dobo orodja in proizvodnjo optimalnih izdelkov brez kompromisov na kakovosti.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Ekonomična Uporaba z Minimalno Obrabo Orodja: Lepljiva rezalna oljna pena in ciljano nanašanje zagotavljata, da je obdelava materialov učinkovitejša z daljšo življenjsko dobo orodja.

Brez Žvepla in Mineralnega Olja: Formulirano brez uporabe žvepla in mineralnega olja, kar omogoča varnejšo in okolju prijaznejšo uporabo.

Visoka Zmogljivost in Majhna Poraba: Zasnovano za visoko zmogljivost ob hkratno majhno porabo, kar zagotavlja ekonomičnost v uporabi.

Odlično Izpiranje z Vodo: Enostavno čiščenje z vodo, kar olajša procese vzdrževanja in zagotavlja čistost obdelovancev.

Združljivost z Hladilnimi Mazivi: Foam Cut je združljiv z vsemi hladilnimi mazivi, ki se mešajo z vodo, in služi kot izboljševalec učinkovitosti za ta maziva.

Področje Uporabe:

Foam Cut je primerno za široko paleto obdelav, vključno z rezanjem navojev, vrtanjem, centriranjem, posnemanjem, strganjem in rezkanjem. Njegova univerzalna formula je učinkovita na vseh kovinah in NE-kovinah, kot so jeklo (legirano ali nelegirano), vse vrste litin, baker in njegove zlitine ter krom-nikljeve zlitine.

Uporaba:

Zahvaljujoč svoji lepljivi penasti formulaciji in ciljnemu nanosu, Foam Cut Monos Atos N4G Spray omogoča natančno in učinkovito obdelavo, zmanjšuje obrabo orodja in izboljšuje kakovost končnih izdelkov.

TEHNIČNA IZKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart