VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Schneidhonig – Gel za obdelavo Kovin

Schneidhonig, vaš žepni partner za težke obdelave kovin, zagotavlja izjemno natančnost, varčnost in kakovost obdelave brez kompromisov.

9,76  DDV vključen v ceno.

Compare

Schneidhonig

predstavlja inovativni gel za obdelavo kovin, ki je zaradi svoje kompaktne velikosti idealen za prenašanje v žepu, omogoča pa tudi izjemno učinkovito in ciljno nanašanje pri najzahtevnejših obdelavah. Ta gel, brez vonja, klora in težkih kovin, je razvit posebej za obdelavo legiranega in nelegiranega jekla, krom-nikljevega jekla, titana, mangan-ogljikovega jekla, litega jekla in sive litine, zagotavlja dolgo življenjsko dobo orodja in odlično kakovost obdelane površine.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Varčna Uporaba: Zahvaljujoč ciljnemu nanašanju in želeju podobni konsistenci, Schneidhonig omogoča varčno in natančno uporabo tam, kjer tradicionalna pasta ali olje ne zadostujeta.

Odličen Oprijem: Posebna sestava gela zagotavlja močan oprijem na obdelovalno površino, kar omogoča visoko rezilno hitrost in minimalno obrabo orodja.

Visoka Kvaliteta Obdelane Površine: Schneidhonig izboljšuje kakovost obdelane površine, kar rezultira v gladkih in natančno obdelanih izdelkih.

Brez Vonja, Klora in Težkih Kovin: Gel je prijazen tako do uporabnika kot do okolja, brez neprijetnega vonja ali škodljivih snovi.

Temelji na Voskih in Vazelinah: Formula, obogatena z žveplovimi in fosfornimi spojinami kot EP-dodatek (Extreme Pressure Additive), zagotavlja izboljšano zmogljivost pod ekstremnimi pritiski.

Področje Uporabe:

Schneidhonig je idealen za zelo težko obdelavo pri rezanju navojev, vrtanju, rezkanju itd., na širokem spektru materialov, vključno z legiranim in nelegiranim jeklom, krom-nikelj jeklom, titanom, mangan-ogljikovim jeklom, litim jeklom in sivo litino.

TEHNIČNA IZKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart