VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Kompakt V – Migma Tano DGY – Delno Sintetično Hladilno Mazalno Sredstvo

Odkrijte Kompakt V – Migma Tano DGY, delno sintetično hladilno mazalno sredstvo, ki zagotavlja visoko korozijsko zaščito, minimalno penjenje in omogoča odrezovanje z visoko rezilno hitrostjo za učinkovito in dolgotrajno obdelavo različnih materialov, brez kompromisov na varnost ali okolje.

Compare

Kompakt V – Migma Tano DGY je inovativno hladilno mazalno sredstvo, ki se meša z vodo, brez klora, sekundarnih aminov, in je zasnovano za minimalno penjenje. Ta izdelek vsebuje visoko rafinirana olja z nizko vsebnostjo aromatov in posebne emulgatorje, ki zagotavljajo odličen spekter delovanja ter tvorijo delno transparentno emulzijo. Kompakt V je dolgoročno stabilen in nudi visoko stopnjo korozijske zaščite že pri nizkih koncentracijah, medtem ko posebej izbrani AW-aditivi omogočajo obdelavo z visoko rezilno hitrostjo.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Visoka Korozijska Zaščita: Zagotavlja izjemno zaščito pred korozijo že pri nizkih koncentracijah, kar je idealno za zaščito obdelovancev.

Posebej Izbrani AW-Aditivi: Omogočajo obdelavo z visoko rezilno hitrostjo, kar povečuje učinkovitost procesov.

Delno Transparentna Emulzija: Posebni emulgatorji tvorijo čisto disperzijsko emulzijo, ki omogoča lažje spremljanje in vzdrževanje obdelovalnega procesa.

Minimalno Penjenje: Zmanjšuje potrebo po dodatnem vzdrževanju in čiščenju, zaradi česar je idealno za različne kakovosti vode.

Uporaba:

Kompakt V – Migma Tano DGY je univerzalno uporabno hladilno mazivo, ki se enostavno meša z vodo in je primerno za širok spekter obdelovalnih procesov. Emulzijo počasi vmešajte v čisto vodo (kvaliteta pitne vode), bodisi ročno ali s pomočjo avtomatskega mešalnika, da zagotovite optimalno delovanje in stabilnost.

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart