VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

LASER PROTECT – Ločilno sredstvo za zaščito površin pred škropljenjem in žlindro med laserskim in plazemskim rezanjem

LASER PROTECT zaščiti vaše naprave pred škropljenjem pri laserskem rezanju. Ta inovativno sredstvo preprečuje prijemanje žlindre in podaljša življenjsko dobo opreme, hkrati pa omogoča enostavnejše čiščenje in izboljšuje proces rezanja.

Compare

LASER PROTECT

ločilna tekočina za zaščito površin pred škropljenjem in žlindro med laserskim in plazemskim rezanjem.

Zanesljiva zaščita: LASER PROTECT je oblikovan za zaščito površin pred škropljenjem in žlindro med laserskim in plazemskim rezanjem. Ta visokotehnološka tekočina preprečuje prijemanje žlindre na letvice in površine, kar ključno prispeva k podaljšanju življenjske dobe vaše opreme.

Podaljšanje življenjske dobe opreme: Z redno uporabo LASER PROTECT lahko znatno zmanjšate obrabo in korozijo rešetk, kar vodi do pomembnih prihrankov in zmanjšuje potrebo po pogostih zamenjavah. Učinkovitost je še posebej očitna pri različnih oblikah kontaktnih površin mreže, vključno z ravnimi, trapeznimi ali ovalnimi lamelami.

Enostavna uporaba in čiščenje: S pršilom ali tlačnim razpršilcem enostavno nanesite LASER PROTECT na želene površine. Lepljivo žlindro nato odstranite brez težav, bodisi s strgalom, tapkanjem ali s krtačo. Pršilo je priporočljivo uporabljati 1-3 krat tedensko, odvisno od intenzivnosti uporabe opreme.

Prilagodljiva uporaba: LASER PROTECT je primeren tako za preventivno zaščito kot za olajšanje čiščenja že žganih delov. Nanesite ga lahko neposredno na material pred rezanjem ali na letvice rešetke, za maksimalno zaščito in učinkovitost.

Zaščitite in optimizirajte svoj delovni proces z LASER PROTECT. To je ključna rešitev za vsakogar, ki želi izboljšati produktivnost in zmanjšati stroške vzdrževanja pri delu z laserskim in plazemskim rezalnikom.

 

 

Laser Protect

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart