VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Gleitmo 165 Spray

Metalurška pasta za vroče vijačne zveze v spreju GLEITMO 165 SPRAY je razpršilo iz trdne mazalne paste v sivo-modri barvi….

24,00  DDV vključen v ceno.

Compare

Gleitmo 165 Spray

Metalurška pasta za vroče vijačne zveze v spreju

Panoge: Kmetijstvo, gozdarstvo; Avtomobilizem; Gradbeništvo; Potrošno blago, poprodajo; Stroji, oprema; Rudarstvo, kamnolomi in iskanje rudnin; Ostale panoge; Pridobivanje elektrike; Jekla, kovine; Transport

Značilnosti: temperaturno območje: -40 / +1.200 ° C; ne reagira z vijačnimi materiali; proizvaja konstantno vpenjalno silo, preprečuje napad in lepljenje; olajša sprostitev vročih vijakov; omogoča ponovno uporabo vijakov

Opis: GLEITMO 165 SPRAY je razpršilo iz trdne mazalne paste v sivo-modri barvi. Posebno sintetično olje mu zagotavlja odlične ločevalne in mazalne lastnosti v zelo širokem temperaturnem območju z nevtralnim obnašanjem proti vijačnim materialom.

Področje uporabe: Navojni priključki, zlasti na področju visokih temperatur, na primer v termoelektrarnah, petrokemični industriji, ogrevalnih instalacijah, izpušnih sistemih motorjev z notranjim izgorevanjem. Mazanje med montažo. Preprosta mazalna mesta, kot so sorniki, drsni bloki, livarski zajemalke, drsniki, izpostavljeni visokim temperaturam.

Način uporabe: Očistite površino. GLEITMO 165 SPRAY nanesite enakomerno in previdno. Ne pršite na vroče površine. GLEITMO 165 je na voljo tudi kot enakomerna pasta in v pločevinkah s čopičem.

Pakiranje
Dolina
Koliina
Notranja viina
Notranja irina
Radij
Zunanja viina
Zunanja irina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart