VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Pelox R500 sprej – Sredstvo za čiščenje in vzdrževanje

Pelox R500 sprej je močno in vsestransko čistilo, ki z lahkoto odstranjuje vse od trdovratne umazanije do sledi pisal, brez puščanja ostankov ali poškodb površin.

11,00  DDV vključen v ceno.

Compare

Pelox R500 sprej je visoko učinkovito čistilno sredstvo, ki ponuja hitro in zanesljivo rešitev za odstranjevanje trdovratne umazanije. Posebni dodatki v formulaciji omogočajo, da sprej R500 deluje močno, a nežno, brez poškodb površin.

Uporaba: Idealen za uporabo v številnih situacijah, od gospodinjstva do industrijskih aplikacij. Sprej R500 se uporablja nerazredčen, zagotavlja enakomeren nanos in omogoča enostavno odstranjevanje umazanije z gladko krpo.

Ključne točke:
• Močno čistilo, ki ne pušča ostankov
• Učinkovito odstrani olja, masti, ogljikov prah, bitumen, lepilo in ostanke tesnil
• Primerno za odstranjevanje sledi pisal, svinčnika in alkoholnih flumastrov
• Hitro sušenje in izhlapevanje po uporabi

Dodatne informacije: Pelox R500 je vsestransko čistilno sredstvo, ki je varno za uporabo na različnih površinah, vključno z občutljivimi materiali. Njegova univerzalna uporabnost ga naredi nepogrešljivega v vsakem gospodinjstvu ali delavnici.

Thumbnail opis: Pelox R500 sprej je močno in vsestransko čistilo, ki z lahkoto odstranjuje vse od trdovratne umazanije do sledi pisal, brez puščanja ostankov ali poškodb površin.

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart