VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Mešalna naprava z nastavkom za sode FAG 800

Mešalna naprava z nastavkom za sode je primerna za proizvodnjo stabilnih in homogenih emulzij na širokem območju koncentacij. Lahko se namešajo vsi vodotopni…

Compare

FAG 800

Mešalna naprava z nastavkom za sode

Področje uporabe

Mešalna naprava z nastavkom za sode je primerna za proizvodnjo stabilnih in homogenih emulzij na širokem območju koncentacij. Lahko se namešajo vsi vodotopni koncentrati hladilno mazalnih sredstev. FAG 800 je izredno primeren za napolnitev posameznih strojev ali posod.

Z vozičkom za sode se lahko sod s koncentracijo na katerega je pritrjena mešalna naprava z nastavkom za sode enostavno transportira do posameznih strojev. Mešalna naprava z nastavkom za sode se da brez težav privijt na sod.

Oblikovne značilnosti

Ohišje lepe oblike iz nerjavečega jekla za direktni privitje na sod s koncentracijo. Jekleni aparat s pogonsko šobo. Regulator za pretok vode zagotovi konstanten pretok vode od 1,5 do 10 bar. Ventil za fino reguliranje z dokončnim (nič) zaključkom za brezstopenjsko nastavitev mešanice od 0-10%. Velikodušno dimenzioniran sesalni priključek, cev za iztekajočo zmes ter pipa.

Področje delovanja

1500 l / h pri pretočnem pritisku 1,5 do 10 bar.

Vodovod R ½˝

Pakiranje
Dolina
Koliina
Notranja viina
Notranja irina
Radij
Zunanja viina
Zunanja irina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart