VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Manuell WAC 201 – Monos Prix V4B – Pasta za Obdelavo Kovin

Z Manuell WAC 201 – Monos Prix V4B, vašo obdelavo kovin dvignite na višjo raven: minimalna obraba, maksimalna natančnost in enostavna aplikacija za vsako delovno mesto.

Compare

Manuell WAC 201 – Monos Prix V4B predstavlja revolucionarno pasto za obdelavo kovin, ki združuje učinkovitost in priročnost v enem. Dobavljiva v praktičnih kartušah, ta pasta omogoča enostaven dostop do rezilnega mesta, zagotavljajoč optimalno nanašanje tam, kjer je to najbolj potrebno. Brez vonja in brez klora, je idealna za uporabo v različnih rezilnih aplikacijah, od žaganja z okroglimi žaginimi listi do vrtanja in rezanja navojev.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Priročna Uporaba: Kartuša omogoča enostavno in natančno aplikacijo paste na rezilno mesto, kar povečuje učinkovitost in zmanjšuje odpad.

Širok Spekter Uporabe: Pasta je posebej primerna za žaganje z okroglimi in običajnimi žaginimi listi, verižne žage, rezanje in vrtanje navojev, centriranje in povrtavanje.

Odlična na Vseh Materialih: Učinkovita na različnih obdelovalnih materialih, kot so jeklo, aluminij, baker, cink in njihove zlitine, zagotavlja visoko kakovost obdelave.

Minimalna Obraba Orodja: Formula paste zmanjšuje obrabo orodja, kar podaljšuje njegovo življenjsko dobo in zmanjšuje stroške vzdrževanja.

Visoka Učinkovitost in Ekonomičnost: Z majhno porabo in zmanjšano potrebo po moči omogoča pasta učinkovitejše delovanje obdelovalnih strojev.

Uporaba:

Manuell WAC 201 je zasnovan za optimizacijo procesa rezanja, zagotavljanje natančnega prileganja in rezanja ter izboljšanje kakovosti končnih izdelkov. Njegova formula omogoča lahkotno obdelavo najzahtevnejših materialov, ne da bi pri tem žrtvovali zmogljivost orodja.

TEHNIČNA IZKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart