VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

LAGERMEISTER WHS 2002 SPRAY

LAGERMEISTER WHS 2002 SPRAY je zasnovan kot posebej lepilna EP visoko zmogljiva mast za močno obremenjena mazalna mesta v neugodnih delovnih pogojih, kot so prah, voda, tresljaji itd.

Tipična področja uporabe so: v strojih za obdelavo materialov, vključno z gradbenimi stroji in žerjavi, v predelavi surovin, v kemični in inženirski industriji.

19,52  DDV vključen v ceno.

Compare

Visoko zmogljiva EP mast v spreju.

 

Panoge: φ Kmetijstvo, gozdarstvo; φ Cement, apno, mavec; φ Gradbeništvo; φ Stroji, oprema; φ Rudarstvo, kamnolomi in iskanje rudnin; φ Ostale panoge; φ Pridobivanje elektrike

 

Značilnosti: temperaturno območje: -20 / +120 ° C, kratkotrajno do +140 ° C; odličen oprijem; dobra korozijska zaščita; delujejo stabilno, odlična zaščita pred obrabo; dobra vodoodpornost; lepljiv; odlično mazivo za spajanje jekla / plastike in plastike / plastike; DB Mat.- št .: 00685377 in 00685382

 

Opis: LAGERMEISTER WHS 2002 SPRAY je pršilo za mazivo na osnovi mineralnega olja in litijevega mila, brez težkih kovin in klorovih spojin. Izjemno mazljivost izdelka dosežemo z uporabo PTFE in izbrano kombinacijo belih trdnih maziv in aditivov brez težkih kovin.

 

Področje uporabe: LAGERMEISTER WHS 2002 SPRAY je zasnovan kot posebej lepilna EP visoko zmogljiva mast za močno obremenjena mazalna mesta v neugodnih delovnih pogojih, kot so prah, voda, tresljaji itd. Tipična področja uporabe so v strojih za obdelavo materialov, vključno z gradbenimi stroji in žerjavi, v predelavi surovin, v kemični in inženirski industriji. Odlično primeren za mazanje drsnih površin in drsnih plošč teleskopskih žerjavov. Primerna tudi kot zunanja zaščita za žične vrvi.

 

Način uporabe: LAGERMEISTER WHS 2002 SPRAY preprosto nanesite na predhodno očiščene površine. LAGERMEISTER WHS 2002 je na voljo tudi kot enakomerna mast in kot LAGERMEISTER WHS 2002 FLUID za nanašanje z brizgalno pištolo, valjem ali krtačo.

Pakiranje
Dolina
Koliina
Notranja viina
Notranja irina
Radij
Zunanja viina
Zunanja irina
Back to Top
Product has been added to your cart