VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Kompakt YV NOVO – Migma Tano KGR – Inovativno Hladilno Mazalno Sredstvo

Odkrijte Kompakt YV NOVO – Migma Tano KGR, inovativno hladilno mazalno sredstvo, ki zagotavlja izjemno stabilnost v trdi vodi, visoko korozijsko zaščito in minimalno penjenje za učinkovito obdelavo različnih materialov, brez kompromisov na varnost ali okolje.

Compare

Kompakt YV NOVO – Migma Tano KGR predstavlja napredno generacijo hladilno mazalnih sredstev od Jokisch, ki je brez sekundarnih aminov, klora, in formaldehida ter zagotavlja minimalno penjenje. Zahvaljujoč specialno razvitemu emulgatorju in dobro usklajenim aditivom, Kompakt YV NOVO nudi izjemen spekter delovanja, ki je učinkovit celo v trdi ali zelo trdi vodi, kjer običajna hladilno mazalna sredstva pogosto ne uspejo ohraniti stabilnosti emulzije.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Odlična Stabilnost v Trdi Vodi: Inovativna formulacija omogoča dolgoročno stabilnost emulzije, celo v trdi ali zelo trdi vodi.

Visoka Korozijska Zaščita: Zagotavlja izjemno zaščito pred korozijo že pri nizkih koncentracijah, kar je idealno za zaščito obdelovancev.

Posebej Izbrani AW-Aditivi: Omogočajo obdelavo z visoko rezilno hitrostjo, kar povečuje učinkovitost procesov.

Univerzalna Uporabnost: Primerno za vse vrste obdelovalnih procesov, od lažjih do zelo težkih odrezovalnih postopkov.

Minimalno Penjenje: Zmanjšuje potrebo po dodatnem vzdrževanju in čiščenju, zaradi česar je idealno za različne kakovosti vode.

Uporaba:

Kompakt YV NOVO je univerzalno uporabno hladilno mazivo, ki se meša z vodo in je primerno za širok spekter obdelovalnih procesov. Koncentracije za uporabo so prilagodljive glede na zahtevnost procesa:

  • Lažji odrezovalni procesi: razmerje 1:20
  • Težji odrezovalni procesi: razmerje 1:15
  • Zelo težki odrezovalni procesi: razmerje 1:10

Priprava Emulzije:

Kompakt YV NOVO se vmeša v čisto vodo (kvaliteta pitne vode) za tvorbo čiste disperzne emulzije. Pravilo mešanja je najprej voda, nato koncentrat, kar zagotavlja optimalno delovanje in stabilnost.

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart