VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

JosS Varilni Sprej – Nestrupeno in Učinkovito Separacijsko Sredstvo za Varjenje

Odkrijte JosS Varilni Sprej, nestrupeno in brez vonja separacijsko sredstvo za varjenje, ki preprečuje zlepljenje varilnih obrizgov in omogoča enostavno odstranjevanje brez tveganja za nadaljnje obdelave. Idealno za profesionalne varilce, ki iščejo učinkovito rešitev za čiščenje in zaščito svoje varilne opreme.

9,21  DDV vključen v ceno.

Compare

JosS Varilni Sprej

je inovativno separacijsko sredstvo za varjenje, ki zanesljivo preprečuje zlepljenje varilnih obrizgov na gorilnih glavah in obdelovalnih površinah. Njegova formula je popolnoma brez silikona, nestrupena in brez vonja, kar omogoča uporabo v različnih varilnih postopkih brez tveganja za nadaljnjo obdelavo, kot so lakiranje, galvaniziranje ali cinkanje.

Ostanki spreja se lahko popolnoma odstranijo s toplo vodo ali alkalnimi sredstvi, brez povzročanja por na površinah.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

  • Brez Silikona in Nestrupeno: Idealno za delovna okolja, kjer so zahtevane visoke varnostne in zdravstvene standarde.
  • Preprečevanje Zlepljenja: Učinkovito preprečuje adhezijo varilnih obrizgov, kar omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje opreme.
  • Enostavna Uporaba: Enakomerno poškropljeno iz razdalje 30-40 cm zagotavlja tanko, enakomerno zaščitno plast.
  • Odpornost na Toplotne Postopke: Učinkovito ščiti gorilne glave in obdelovalne površine pri plinskem varjenju in kontaktnem varjenju.
  • Lahka Odstranitev: Ostanki spreja se lahko enostavno odstranijo z vodo ali alkalnimi sredstvi, kar omogoča brezskrbno nadaljnjo obdelavo.

Uporaba:

JosS Varilni Sprej je primeren za uporabo v vseh vrstah varilnih procesov, od obločnega varjenja z elektrodami, kjer olajša odstranjevanje plene tudi pri V-šivih, do plinskih varilnih postopkov in kontaktnega varjenja. Sprej zagotavlja, da se varilni obrizgi ne zalepijo na obdelovalno površino, s čimer preprečuje zapleteno čiščenje in podaljšuje življenjsko dobo orodja in opreme.

 

TEHNIČNA IZKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart