VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

JosS Pneumatix PNM Clean

Oživite in zaščitite svoja pnevmatska orodja z JosS Pneumatix PNM Clean – vašo rešitev za čiščenje, podmazovanje in zaščito v enem.

19,00  DDV vključen v ceno.

Compare

Oživite in zaščitite vaša pnevmatska orodja z napredno rešitvijo JosS Pneumatix PNM Clean. Naša posebej razvita formula ponuja celovito nego za vaša pnevmatska orodja in naprave:

  • Čiščenje in Podmazovanje: Učinkovito odstranjuje umazanijo in hkrati zagotavlja optimalno podmazovanje pnevmatskih orodij, preprečuje obrabo in podaljšuje njihovo življenjsko dobo.
  • Odstranjevanje Zataknjenih Ventilov: Z lahkoto sprošča zataknjene ventile in vtoke, obnavlja polno funkcionalnost orodja.
  • Korozijska Zaščita: Formulirano z zaščitnimi sredstvi, ki ščitijo vaša pnevmatska orodja in naprave pred korozijo, zagotavljajo dolgotrajno zaščito in zanesljivost.
  • Preprečevanje Zmrzovanja: Ohranja pnevmatsko opremo zaščiteno pred nizkimi temperaturami, preprečuje zmrzovanje in zagotavlja nemoteno delovanje v vseh pogojih.

Navodila za Uporabo:

  1. V zadostni količini nanesite JosS Pneumatix PNM Clean v odprtino za dovod zraka na orodju ali v posodo za olje na pripravljalni skupini.
  2. Nadaljujte z delom kot običajno, in opazujte, kako vaša oprema deluje bolj gladko in z manj napora.

Idealno za vzdrževanje in zaščito vseh vrst pnevmatskih orodij in naprav. JosS Pneumatix PNM Clean je nepogrešljiv pripomoček za vsakega strokovnjaka, ki želi zagotoviti najvišjo raven delovanja in zaščite svoje pnevmatske opreme.

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart