VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Cleaner Fett CF 1111 – Jokisch Fotia Milo C.F. – Okolju Prijazno Ločilno Sredstvo za Varjenje

Odkrijte Cleaner Fett CF 1111 –  Jokisch Fotia Milo C.F., visokokakovostno ločilno sredstvo za varjenje, ki nudi nestrupeno, brez vonja in brez silikonsko zaščito za gorilne glave in kontaktne konice. Ta okolju prijazna čistilna mast zanesljivo preprečuje sprijemanje varilnih obrizgov, podaljšuje življenjsko dobo opreme in zagotavlja varno in učinkovito varilno okolje.

24,28  DDV vključen v ceno.

Compare

Jokisch CF 1111

Jokisch Fotia Milo C.F.

Jokisch Cleaner Fett CF 1111 – Jokisch Fotia Milo C.F. je nestrupeno, brez vonja in brez silikona ločilno sredstvo, zasnovano za uporabo na gorilnih glavah in kontaktnih konicah pri varjenju v zaščitnem plinu in elektrovarjenju. Ta okolju prijazna čistilna mast je formulirana iz naravnih olj in voskov, kar zagotavlja visoko učinkovitost brez tveganja za nevarne hlape, saj ne vsebuje klora, aminov in žvepla.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

  • Zanesljiva Zaščita: Preprečuje sprijemanje varilnih obrizgov na gorilnih glavah in kontaktnih konicah, kar omogoča nemoteno varjenje.
  • Podaljšanje Življenjske Dobe Opreme: Uporaba tega sredstva podaljša življenjsko dobo varilnih glav, šob in kontaktnih konic z zmanjšanjem obrabe in preprečevanjem zamašitve.
  • Okolju Prijazno: Formulirano predvsem iz naravnih olj in voskov, brez uporabe škodljivih substanc.
  • Brez Nevarnih Hlapov: Zaradi odsotnosti klora, aminov in žvepla je uporaba popolnoma varna, brez tveganja nevarnih hlapov.

Uporaba in Rokovanje:

Za optimalno zaščito varilnih glav in kontaktnih konic, CF1111 nanesite tako, da vročo šobo potopite 20-30 mm v čistilno mast. Ta enostaven postopek zagotavlja, da varilna oprema ostane čista in zaščitena pred obrizgi, kar zmanjšuje potrebo po pogostem čiščenju in vzdrževanju.

Jokisch Cleaner Fett CF 1111 – Jokisch Fotia Milo C.F.

TEHNIČNA IZKAZNICA

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart