VEDNO DOSEGLJIVI +386 2 421 5720 ali +386 41 705 509 | info@colorino.si

Search

In Stock

Hyper BO – Migma Tano DPR – Napredno Hladilno Mazalno Sredstvo

Odkrijte učinkovitost Hyper BO – Migma Tano DPR, hladilnega mazalnega sredstva brez mineralnega olja, ki omogoča vrhunsko obdelavo z odlično mazalno lastnostjo, stabilnostjo in varnostjo za širok spekter kovin in obdelovalnih postopkov.

Compare

Hyper BO – Migma Tano DPR predstavlja vrhunec v tehnologiji hladilnih mazalnih sredstev od Jokisch, brez mineralnega olja in posebej razvito za odrezovanje z definiranim rezilom pri obdelavi kovin. S svojo izboljšano mazalno lastnostjo je idealno za obdelovalne postopke, kot so struženje, vrtanje, rezkanje in zarezovanje navojev, in je primerno tako za jeklo kot za litino.

Ključne Lastnosti in Prednosti:

Univerzalna Uporaba: Idealno za težke stroje in različne vrste kovin, vključno z aluminijem, visokolegiranimi jekli in titanom.

Dolgotrajna Stabilnost: Formulacija je dolgotrajno stabilna proti bakterijam, kar omogoča nemoteno uporabo v sistemih z notranjim hlajenjem in visokimi tlaki črpalk.

Visoka Zaščita pred Korozijo: Posebni emulgatorji in AW dodatki zagotavljajo odlično zaščito pred korozijo in omogočajo obdelavo pri visokih rezalnih hitrostih.

Brez Škodljivih Sestavin: Proizvod je brez formaldehida, klora in nitritov, kar zagotavlja varnejše delovno okolje.

Koncentracija Uporabe: Priporočena koncentracija uporabe znaša med 5 in 10%, kar zagotavlja optimalno delovanje.

Uporaba:

Hyper BO – Migma Tano DPR je univerzalno hladilno mazivo, ki se meša z vodo in je primerno za širok spekter obdelovalnih procesov, od struženja do rezanja navojev, in je učinkovito tako pri konvencionalnem kot pri notranjem hlajenem orodju.

Materiali in Vrste Obdelave:

Materiali: Titan, nerjaveče jeklo, jeklo, aluminij. • Vrste Obdelave: Struženje, vrtanje, rezkanje, žaganje, rezanje navojev.

Varnost in Regulativa:

Zmes je razvrščena kot nenevarna po Uredbi (ES) št. 1272/2008 [CLP], z varnostnim listom, ki je na voljo na zahtevo, kar zagotavlja dodatno varnost pri uporabi.

Dolina
Koliina
Notranja irina
Notranja viina
Pakiranje
Radij
Zunanja irina
Zunanja viina
Vsebina:
Back to Top
Product has been added to your cart